Sporturi

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Balon Rugby Gilbert Sirius

48423605
940 RON
cu TVA

Balon Rugby de competitie talie 5.

in stoc

Gilbert a dezvoltat cel mai bun balon de meci din rugby-ul mondial. Sirius, așa cum este folosit în Cupa Mondială de Rugby 2019, este disponibil în mai multe opțiuni de țară. Aici vă prezentăm Balonul de meci Sirius - așa cum este folosită în 6 Națiuni, Campionatul de Rugby, Gallagher Premiership Rugby, European Rugby, Guinness Pro 14, Top 14 și în întreaga lume World Rugby.

Balonul de meci Sirius a fost proiectat folosind culorile tradiționale Gilbert Rugby, cu faimoasele ornamente ovale Gilbert. Luând numele după cea mai strălucitoare stea de pe cer, vizibilă atât din emisfera sudică, cât și din emisfera nordică, mingea reprezintă întâlnirea celor mai buni jucători de rugby de pe tot globul. Sirius este, de asemenea, a șaptea cea mai apropiată stea de pe planeta Pământ, reprezentând a șaptea generație de mingi de meci Gilbert RWC.

Este incontestabil că în sezonul de rugby, jucătorii vor lua terenul în condiții de frig și umezeală. Când apar astfel de momente, ai nevoie de Sirius. Sirius cuprinde un model de prindere îmbunătățit, care include două coșuri în formă de stea de înălțimi diferite pentru a crește aderența și a ajuta la dispersia apei fără a compromite durabilitatea și aerodinamica. Acestea reprezintă faptul că Steaua Sirius este formată dintr-o stea din secvența principală, Sirius A și un însoțitor pitic slab, Sirius B.

Sirius prezintă, de asemenea, un copolimer „air-lock” pentru a se asigura că balonul rămâne umflat pentru o perioadă maximă de timp posibilă.